Hemsworth-ök viadala

Hemsworth-ök viadala

News
Liam Hemsworth jelenleg a világ egyik legnépszerűbb mozis franchise-ában, Az éhezők viadalában játszik, de ő is nagyon jól tudja, hogy minden kezdet nehéz. A 24 éves ausztrál színész egy interjúban felidézte, hogy rendkívül lassan indult be a filmes karrierje, miután 17 évesen szerepet kapott a Neighbours című helyi szappanoperában.

„Nagyon rossz srác voltam tinikoromban. Amikor visszaültem az iskolapadba a Neighbours után, egyáltalán nem akartam ott lenni. Egészen máshol jártak a gondolataim, és tudtam, hogy le kell lépnem innen. Én voltam a suli bajkeverője, és számtalanszor kicsaptak az osztályból. Félbehagytam a tanulmányaimat, és parkettafektető munkásként dolgoztam, miközben meghallgatásokra jártam” – nyilatkozta a sztár, majd azt is részletezte: milyen érzés volt neki, hogy bátyjának, Chris-nek jóval korábban sikerült a hollywoodi áttörés.

„A menedzserem házában üldögéltünk Chris-szel, amikor kiderült, hogy a tesóm kapja Thor szerepét. Borzasztóan örültem a sikerének, ugyanakkor a saját karrierem miatt le voltam sújtva és idiótán éreztem magam” – vallotta be Liam, aki Az éhezők viadalának köszönhetően világhírű lett, így most már mindkét Hemsworth-tesó visszatérő vendég a multiplexekben.