Halálos iramban 7 fejlemények

Halálos iramban 7 fejlemények

News
Immár hagyomány, hogy a Halálos iramban-sorozat minden részében újabb és újabb sztárok bukkannak fel a szereplőgárdában. A jelenleg készülő és jövő áprilisban bemutatásra kerülő Halálos iramban 7-ben Kurt Russellt érte ez a megtiszteltetés. Eredetileg úgy volt, hogy Russell Paul Walker mentora lesz a történetben, azonban Walker halálos autóbalesete óta nagyot változtak a dolgok. Erről maga Kurt Russell számolt be eléggé titokzatosan, ügyelve arra, hogy ne áruljon el egyetlen váratlan fordulatot sem.

A színész egy interjúban elárulta, hogy karaktere Vin Dieselhez köthető a filmben, és téves az a korábbi információ, hogy zsaru lenne. „Valaminek látszik, de igazából nem is az, és Vin Diesel családja számára kezdettől fogva gyanús ez az alak” – nyilatkozta Russell kissé homályosan, majd hozzátette, hogy a nyolcadik részben visszatér, tehát fontos szerep jut neki a cselekményben.

A Halálos iramban 7 forgatása április-május fordulóján ér véget, de egyelőre titok, hogy Dubaiban, Atlantában vagy Los Angelesben lesz az utolsó munkanap.