Magabiztos Mark

Magabiztos Mark

News
A napokban negyedik alkalommal rendezték meg a las vegasi CinemaCon konferenciát, ahol filmsztárok, producerek és stúdiófejesek az aktuális év nagy durranásait népszerűsítik. Idén a Transformers: A kihalás kora főszereplőjének, Mark Wahlbergnek sikerült a legtöbb pozitív jelzőt ellőnie saját filmjére. A színész abszolút nem fogta vissza magát, amikor a Transformers-széria, azon belül is a negyedik rész filmtörténeti szerepéről kellett értekeznie.

„A Transformers talán a mozitörténet legikonikusabb franchise-a, és a világ összes mozilátogatójának garantálom, hogy most aztán kihozzuk belőle a maximumot. A negyedik rész nagyobb és jobb, mint az első három együttvéve. A Transformers: A kihalás kora 2014 legsikeresebb filmje lesz” – nyilatkozta a magabiztos színész.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindhárom korábbi Transformers-epizód bekerült az adott év öt legnézettebb filmje közé, de az alakváltó robotoknak eddig sosem sikerült megkaparintaniuk az éves első helyet. Hogy idén sikerül-e ez a bravúr, és a negyedik rész tényleg olyan szuper-e, ahogy Mark mondja, arról nyáron többet fogunk tudni. A Transformers: A kihalás kora június 26-án startol a hazai mozikban.