Amanda Seyfried nem küzd a kilókkal

Amanda Seyfried nem küzd a kilókkal

News
Amanda Seyfried sosem lenne képes rá, hogy fölös kilókat szedjen föl egy filmszerep miatt, de nem hiúságból, hanem mert félti az egészségét. „Már kérdezték, hogy híznék-e húsz kilót, ha szükség lenne rá egy szerep miatt, amire határozott nemmel válaszoltam” – nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette: „Ugyanígy fogyni sem szeretnék egy grammot sem. Nem akarom felborítani a szervezetem egyensúlyát – vigyáznom kell rá, csak ez az egy testem van!”

A Mamma Mia és A nyomorultak sztárja ugyanakkor bevallotta, hogy oda kell figyelnie az alakjára, mivel alacsony (159 centi), és emiatt minden felesleges deka meglátszik rajta. „Imádom az édességet meg a sajtot, és néha jól teletömöm magam velük, de szerencsére a fogyás számomra nem probléma. Sokat futok és gyalogolok, amiben a kutyám, Finn is segít. Szerintem, ha majd gyerekeim lesznek, akkor sem lesz probléma a súlyommal, mert biztos annyit kell miattuk rohangálni, hogy könnyen leolvadnak majd a fölös kilók” – részletezte Amanda.

A színésznő azt is elárulta, hogy ha kinéz magának egy szerepet, számára egyáltalán nem derogáló meghallgatásokra járkálni miatta. „Sok színésznő akkora sztárnak tartja magát, hogy úgy véli, pusztán a szép szeméért szerződtetni fogják. Én nem gondolom így, és ha megtetszik egy szerep, addig nem nyugszom, míg meg nem kapom. Ötször futottam neki például A nyomorultaknak, mire elhitték, hogy tényleg én vagyok az ideális jelölt” – fejtette ki az elszánt színésznő.

Amandát legközelebb júniusban láthatjuk a magyar mozikban a Hogyan rohanj veszTEDbe című vígjátékban. A vadnyugati komédia alkotója és egyik főszereplője a nagy sikerű Ted forgatókönyvíró-rendezője, Seth MacFarlane.