Pókember Bieber-parája

Pókember Bieber-parája

News

Andrew Garfield hálás a sorsnak, hogy nem korábban lett szupersztár. A 30 éves színész két éve, A csodálatos Pókember címszereplőjeként lett igazán nagy név Hollywoodban, és amikor negatív példát kellett mondania a túl korai sikerre, ki tudja miért, de Justin Bieber neve ugrott be neki.

„Ha fiatalabb koromban futottam volna be ennyire, Justin Bieber lett volna belőlem. Ha 16 éves kölyök vagy, és azt csinálsz, amit akarsz, dollármilliárdokat keresel és leopárdmintás Ferrarival villogsz, az nem egészséges. Szerintem ha akkor mentem volna keresztül azon, amin most, börtönben végeztem volna” – vallotta be Andrew, majd azt is elárulta, hogy neki milyen kihívásokkal kellett megküzdenie 16 évesen.

„Nem volt rendkívüli negatív élményem, csak a szokásos: egy kemény gyerek a suliban rendszeresen piszkált, mert sovány és érzékeny voltam. Érdekes dolog, hogy ami gyengeségnek tűnik, az valójában ajándék a sorstól, mert ezért lettem képregényrajongó. Megmaradhattam érzékeny srácnak, és közben nyugodtan fantáziálhattam róla, hogy én vagyok Pókember, és alaposan megleckéztetem azt a bunkót!” – nyilatkozta a színész, akit legközelebb A csodálatos Pókember 2-ben csíphettek el a hazai mozikban, május 1-től.