A Jedi fia?

A Jedi fia?

News

Domhnall Gleesont eddig az utolsó két Harry Potter-mozi egyik mellékszereplőként és az Időről időre férfi főszereplőjeként ismerhettük. Azonban a 30 éves ír színészt hirtelen egy messzi-messzi galaxisba repítette a hírnév. Domhnall pontosan egy nappal az olvasópróba és a szereplőgárda hivatalos bejelentése előtt tudta meg, hogy játszik a Star Wars hetedik részében, amely a pletykák szerint a The Ancient Fear címre hallgat.

„Még próbálom feldolgozni az eseményeket, mert minden olyan gyorsan történt. Egy nappal korábban még azt sem tudtam, hogy megkaptam a szerepet, aztán hirtelen egy olvasópróbán kötöttem ki Carrie Fisherrel, Harrison Forddal és Mark Hamill-lel! Ez őrület, és persze nagyszerű érzés!” – lelkendezett a színész.

Annyi biztos, hogy Domhnall a film egyik legfontosabb szereplője, de karakteréről egyelőre semmit nem árulnak el az alkotók. Egyes találgatások szerint ő lesz Luke Skywalker fia, de a színész ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

„Attól tartok, hogy ha ezt megválaszolnám, akkor lelőném a poént. A filmet 2015 decemberében mutatjuk be, addig befogom a szám!” – nyilatkozta a kötelességtudó Domhnall.