Jennifer Lawrence elfoglalt és megértő

Jennifer Lawrence elfoglalt és megértő

News

Jennifer Lawrence újra együtt tudott dolgozni párjával, Nicholas Houlttal a május 22-én startoló X-Men: Az eljövendő múlt napjai című képregényfilmben, de az Oscar-díjas színésznő szerint akkor sincs para, ha hosszabb ideig külön-külön forgatnak.

„Amikor elfoglaltak vagyunk, kölcsönösen hanyagoljuk egymást. Egyikünk sem borul ki, ha nem érkezik azonnal válasz SMS vagy visszahívás a másiktól. Tudjuk, hogy eseménydús életet élünk, és egyszerűen megbízunk egymásban” – nyilatkozta a 23 éves sztár, majd a múlandó hírnévről és saját idegesítő tulajdonságairól vallott.

„Senki nem maradhat örökké közönségkedvenc, ezzel mindig is tisztában voltam. Tudom, hogy az emberek egyszer meg fognak unni, ha mindenhol az én arcomat látják és az én nyilatkozataimat olvassák. Plusz már alapjáraton is idegesítő vagyok, mert amikor iszom egy kicsit, aztán végigmegyek a vörös szőnyegen, akkor annyira pörgök, hogy képtelen lennék kihagyni egy jó kis photobombot! Hiába mondom magamnak, hogy ’Nyugodj már le! Egész életedben GIF akarsz lenni?’ ” – részletezte Jennifer.