Rossz szomszédság, nagy bevétel

Rossz szomszédság, nagy bevétel

News

Alig két hét alatt több, mint 150 millió dolláros bevételt gyűjtött össze a Rossz szomszédság című vígjáték, ami 18 milliós költségvetés mellett már most kiváló eredménynek számít, ráadásul számos országban még csak a következő hetekben mutatják be a filmet. Stúdiófejesek és filmes szakemberek próbálják megfejteni a meglepő sikert.

„Ha egy vígjáték segít kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből - márpedig a Rossz szomszédság így tesz -, akkor a közönség özönleni fog rá a mozikba” – elemezte a siker titkát Nikki Rocco, a Universal stúdió forgalmazási igazgatója.

„A tizen-huszonéves fiatalokat manapság nehéz bármivel is meglepni, láttak ők már mindent. Ha mégis meg akarjuk ragadni a figyelmüket, kijjebb kell tolni a határokat olyan tartományok felé, amelyeket eddig még ők sem mertek meghódítani. Ezért van az, hogy a szokatlanul merész poénokkal operáló filmek, mint például a Ted vagy most a Rossz szomszédság olyan sikeresek tudnak lenni” – nyilatkozta Paul Dergarabedian médiaelemző.

A Rossz szomszédságban egyetemisták költöznek egy megállapodni vágyó fiatal házaspár (Seth Rogen és Rose Byrne) mellé, és pokollá teszik az életüket. A féktelen fiatalokat az egykori High School Musical-sztár, Zac Efron vezeti.