Hulk újra szólózhat

Hulk újra szólózhat

News

Mark Ruffalo természetesen vissza fog térni Hulk szerepében a jövő tavasszal esedékes Bosszúállók: Ultron korában, de a Marvel stúdió eddig nem tervezett újabb különálló kalandot a zöld óriás köré. Korábban a morcos Banner doktor két saját filmet is kapott: a 2003-as Hulk Eric Bana, a 2008-as A hihetetlen Hulk pedig Edward Norton főszereplésével készült el, de a gigantikus költségvetéshez képest mindkét próbálkozás csupán visszafogott sikert ért el a mozipénztáraknál.

Ezek után érthető, hogy a stúdió nem feltétlenül akart egy harmadik színésszel még egy Hulk-filmet, de Mark Ruffalo alakítása a Bosszúállók egyik csúcspontja volt, és sok rajongó követel tőle egy különálló epizódot. A színész egy interjúban kifejtette, hogy mire számíthatnak.

„Most először úgy látom, hogy a stúdiót valóban foglalkoztatja az ötlet. Emlékszem, amikor az első Bosszúállókat forgattuk, határozottan elvetették az újabb Hulk-mozit. Most már terveznek valamit, de konkrétumokat még nem tudok mondani” – nyilatkozta Mark.