Zoe újra űrlény

Zoe újra űrlény

News

Zoe Saldana elárulta, hogy eleinte nem akarta elvállalni A galaxis őrzői női főszerepét. Az Avatarból és a Star Trekből ismert színésznő először passzolta volna a filmet az esküvője miatt, ugyanis tavaly júniusban mondta ki a boldogító igent párja, Marco Perego olasz művész oldalán. Zoe végül úgy gondolta, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett sci-fi akciómozik terén, ezért egyáltalán nem megerőltető számára egy ilyen forgatás.

„Az az igazság, hogy visszavettem az edzésből, amit azért tehettem meg, mert korábban olyan sok akciófilmet csináltam. Múlt nyáron volt az esküvőm, semmi másra nem vágytam, csak egy kis pihenésre Olaszországban. Ekkor felhívott a rendező, James Gunn, és megkérdezte, hogy szeretnék-e zöldre festve heti hat napot dolgozni, minden nap öt órát a sminkszobában tölteni, hogy megint eljátszhassak egy űrlényt. Bevallom, nem voltam benne biztos, hogy én most akarom ezt a filmet. Aztán ráéreztem a karakter szellemiségére, és reflexből meg tudtam csinálni minden akciójelenetet, az utóbbi hét-nyolc évben elvégzett munkáimnak köszönhetően. Képes voltam kaszkadőrmutatványokon dolgozni úgy, hogy közben azt éreztem, hogy pihentetem a testem” – nyilatkozta Zoe.

A sci-fi képregényfilmet augusztus 14-től vetítik a magyar mozik, és a Marvel stúdió annyira bízik a sikerben, hogy még az első rész bemutatója előtt kitűzte a folytatást 2017-re.