Potter a Sziklával akciózna

Potter a Sziklával akciózna

News

Daniel Radcliffe sokféle műfajba belekóstolt, mióta 2011-ben végleg letette Harry Potter varázspálcáját. A fekete ruhás nő, vagy a jövőre bemutatásra kerülő Frankenstein a horrorfilm műfajába sorolható, az Öld meg kedveseidet költőkről szóló életrajzi dráma, az amerikai mozikban jelenleg játszott What If-fel pedig romantikus hősként villoghat az egykori varázslótanonc. Azonban a 25 éves színész legnagyobb szerepálma még mindig nem teljesült: Daniel egy interjúban bevallotta, hogy mindennél jobban vágyik egy akciószerepre, méghozzá Dwayne „The Rock” Johnson oldalán.

„Nagyon szeretnék a Sziklával forgatni! Egy jóbarátom az öltöztetője, akinek parancsba adtam, hogy mondja el Dwayne-nek: gyerekkorom óta megszállott rajongója vagyok!” – nyilatkozta a színész.

A Szikla jelen pillanatban a Herkulessel ostromolja a multiplexeket, de már elkészült a Halálos iramban 7, és még tart a San Andreas című katasztrófafilm forgatása. Ki tudja, talán utána szakít egy kis időt rá, hogy a Potter gyerekkel is akciózzon egyet.