Önzetlen Vasember

Önzetlen Vasember

News

Ugyan a Bosszúállók tagjai közül egyértelműen Vasember a közönségkedvenc, nagyon úgy tűnik, hogy nem szállt Robert Downey Jr. fejébe a dicsőség. A színész a USA Today-nek adott interjújában elárulta, hogy szeretne különálló filmeket kiharcolni kollégáinak – elsőként a Marvel-képregénymozikban fontos szerepet játszó hölgyeket emelte ki.

„Szerintem a Vasember-franchise nem működött volna Gwyneth Paltrow nélkül. Van valami Pepper karakterében, ami hihetővé teszi az egész sztorit. Ő eleinte egyáltalán nem egy tipikus női szuperhős, aztán harmadik részben mégis eljutottunk odáig, hogy szérumot iszik, jelmezbe bújik és szétrúg néhány rosszfiút. És egy olyan karakterrel pláne működne egy különálló film, aki már az első pillanatban Fekete Özvegy volt – Scarlett Johansson bármit csinálhat, az emberek úgyis meg akarják nézni!” – nyilatkozta Robert, majd férfi kollégái érdekében is szólt egy pár jó szót.

„Őszintén, most ott tartunk, hogy mindenki megérdemelne egy franchise-t. Jeremy Renner valóságos rocksztárként uralja a vásznat, imádni fogjátok a Bosszúállók: Ultron korában is! Mark Ruffalo kigyúrta magát, mint egy állat, és kiváló alakítást nyújt, ezért szeretném, ha a stúdiónál elkezdenék komolyabban tervezni a Hulk-filmet” – fejtette ki reményeit a Vasember.