Pókember panaszai

Pókember panaszai

News

Nem valószínű, hogy a Sony Pictures fejesei sírva fakadnának A csodálatos Pókember 2 című képregénymozi 708 millió dolláros teljesítménye láttán, de tény, hogy ez a Pókember-film termelte a legalacsonyabb bevételt az összes közül, és a kritikusok is ezért az epizódért lelkesedtek a legkevésbé. Peter Parker aktuális megformálója, Andrew Garfield egy interjúban kifejtette, neki mi a baja a hálószövő szuperhős legutóbbi kalandjával.

„A forgatókönyvet imádtam, egységes egészként futottak benne a szálak. Ha van egy szkript, ami működik, és a forgatás előtt, közben és után kikerülnek belőle jelenetek, akkor a szálak elszakadnak, és nehezebb lesz követni a történet áramlását. Bizonyos embereknek a stúdiónál gondjai voltak bizonyos jelenetekkel, márpedig az övék az utolsó szó” – panaszolta óvatosan a Pókember, majd a visszafogottabb siker okairól elmélkedett.

„Az lett volna a baj, hogy ez már az ötödik Pókember-film viszonylag rövid idő alatt, és a közönség már egy kicsit ráunt? Vagy ez a konkrét történet nem működött egységes egészként? Esetleg a hangvétellel voltak gondok? Reméljük, le tudjuk vonni a tanulságot a visszajelzésekből” – nyilatkozta a színész.