Ryan Reynolds újra mutáns lesz

Ryan Reynolds újra mutáns lesz

News
A 20th Century Fox bejelentette, hogy újabb darabbal bővül az X-Men franchise. 2016. február 12-én ugyanis a Deadpool névre hallgató mutáns is megkapja a saját különálló kalandját. A karakter már a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas című spin-offban is fontos szerephez jutott, tehát az a speciális helyzet állt elő, hogy az új film egy spin-off spin-offja lesz. A korábbi moziban Ryan Reynolds alakította ezt a mutánst, és az alkotók a mostani projektet is az ő főszereplésével képzelik el.

A Deadpool hányattatott sorsú produkciónak indult: a stúdió berendelt egy néhány perces próbafelvételt Ryan közreműködésével, de a fejesek eleinte nem adtak zöld utat a filmnek. Azonban a felvétel néhány hónapja kikerült az internetre, és a lelkes képregényrajongók olyan hangosan követelték a Deadpool-mozit, hogy a stúdió végül rábólintott.

„Mindenkit maga alá gyűrt a próbafelvétel pozitív fogadtatása. Nagyszerű dolog, hogy a Twitter, a Facebook és az Instagram hegyeket mozgathat meg, ha jó célra használják” – kommentálta a sikeres rajongói kampányt a színész.