Batman bírja a kritikát

Batman bírja a kritikát

News

  • Sok Batman-rajongó felháborodottan vette tudomásul, hogy Ben Afflecket szerződtették le a denevérmaszkos igazságosztó szerepére a Batman v Superman: Dawn of Justice című képregénymoziban. Szerintük Az Argo-akció sztárja nem érdemli meg, hogy Christian Bale utódja legyen, és a negatív véleményeket az sem csendesítette el, hogy közben maga Bale is kijelentette: méltó utódnak tartja Afflecket. Ben egy interjúban reagált a személyét illető kritikákra.

  • „Vannak kultúrkincseink, amelyekhez az emberek ragaszkodnak, és természetesen joguk van bármilyen véleményt kinyilvánítani. Rengeteg figyelem irányul erre a produkcióra, kapunk hideget-meleget, de én elég egyszerűen állok hozzá: elkészítjük a filmet, aztán vagy működik, vagy nem” – nyilatkozta az aktuális Batman, majd bevallotta: gyerekeit teljesen hidegen hagyja apjuk szuperhősös kalandja.

  • „A lányaimat egyáltalán nem érdekli Batman: ők Jégvarázs-rajongók, és ez a méltatlan helyzet odáig fokozódott, hogy már a két és fél éves fiamat is megfertőzték. Gyakran kérik, hogy énekeljem el nekik a betétdalt, képzelheted… Szóval a gyerekeim szemében csak akkor lennék hős, ha a Jégvarázs folytatásán dolgoznék” – részletezte Ben.