Tom Cruise lehet Beyoncé partnere

Tom Cruise lehet Beyoncé partnere

News

Beyoncé terhessége miatt egy ideig leállt, de most újra ezerrel pörög a popdíva legújabb filmes projektje, a Csillag születik című zenés dráma új feldolgozása, amit Clint Eastwood rendez. A korábban három filmváltozatot is megért történetben egy lecsúszóban lévő énekes felkarolja elképesztően tehetséges, de még ismeretlen kolléganőjét, majd románc is szövődik köztük, amit lassan tönkretesz a férfi alkoholizmusa és szakmai féltékenysége.

A férfi főszerepre a Warner Brothers stúdió olyan neveket is bedobott, mint Leonardo DiCaprio, Will Smith és Russell Crowe, de a négyszeres Oscar-díjas Eastwood most bejelentette, hogy mindenképpen Tom Cruise-t szeretné Beyoncé mellé leszerződtetni. Nem rossz elképzelés, pláne, hogy Tomot már idén nyáron is zenés szerepben láthatjuk, amikor ’80-as évek-beli rockerként feszít a Rock of Ages-ben. Csakhogy Tom Hollywood egyik legkeresettebb embere: jelenleg három filmen is dolgozik, a One Shot című bűnügyi drámán, valamint két sci-fin, az Oblivion-on és a We Mortals Are-on, ráadásul a közeljövőben a Mission: Impossible frissen bejelentett ötödik részét is kénytelen lesz bezsúfolni a naptárába.

Nagyon úgy tűnik, Beyoncé-nak újra be kell vetnie a Countdown-klip végén csúcsra járatott pislogós-mosolygós stílust, hogy meggyőzze az elfoglalt színészt a közös munkáról.