A Darázs butaságokat beszél

A Darázs butaságokat beszél

News

Rendkívül felelőtlen nyilatkozatot tett a koronavírussal kapcsolatban Evangeline Lilly. A Marvel-filmekben a Darázst játszó színésznő alaposan kiakasztotta többmilliós rajongótáborát az Instagramon.

„Épp iszom a reggeli teámat, miután elvittem a gyerekeimet az edzőtáborba. Kezet mostak, játszanak és nevetnek. Csak a szokásos. Ebben a családban nincs „korona háziőrizet”. Minden választási évben kitalálnak valamit, most épp egy megfázás nevében teszik ezt. Vannak, akik többre értékelik az életüket a szabadságuknál, és vannak, akik többre értékelik a szabadságukat az életüknél. A döntés a mi kezünkben van” – posztolta a színésznő.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a Trónok harca Sansa Starkjaként ismert Sophie Turner keményen kiosztotta kolléganőjét.

„Ne légy hülye, még akkor sem, ha a szabadságod többet ér az egészségednél. Nem érdekel a szabadságod, amíg más, veszélyeztetett embereket fertőzhetsz meg ezzel a viselkedéssel. Szóval maradj otthon és idd csak a teádat” – érkezett a csattanós válasz.