A Szikla harci tánca

A Szikla harci tánca

News

Mivel Dwayne „The Rock” Johnson és Vin Diesel nem tudták rendezni évek óta tartó nézeteltérésüket, a Halálos iramban sokat emlegetett „családja” két részre szakadt. A Sziklát a továbbiakban hiába keresnénk a fő epizódokban, viszont részt vesz az augusztus 1-jén startoló Halálos iramban: Hobbs & Shaw című spin-off-ban Jason Statham partnereként.

„Nagyszerű volt a többi film, és bírom, hogy megteremthettem Hobbs karakterét. Egy idő után azonban személy szerint úgy éreztem, hogy nagyobb szabadságra van szükségem. Valami olyanba kellett belefognom, amely lehetővé tette, hogy a karakter fejlődjön és árnyaltabb legyen” – nyilatkozta a részben szamoai származású Szikla, aki úgy döntött, hogy a saját kulturális örökségét is beleviszi a spin-off-ba: egy jelenetben ugyanis Hobbs eljárja a Siva Tau nevű, tradicionális szamoai harci táncot.

„Magánemberként különösen örömteli számomra, hogy Hollywood története során először ez a film bemutatja a kultúrámat. Erre rendkívül büszke vagyok” – részletezte a sztár.