A Szikla kigyúrta Zac Efront

A Szikla kigyúrta Zac Efront

News
Már készül a Baywatch-mozifilm Dwayne „The Rock” Johnson és Zac Efron főszereplésével, és mivel Zac nem akart soványnak tűnni a vásznon a Szikla mellett, kénytelen volt még a szokásosnál is jobban kigyúrni magát. A felkészülés során Johnson segített kollégájának, és a pankrátorból lett akciósztár utólag kissé gúnyosan, mégis elismerően beszélt az egykori High School Musical-szépfiú átalakulásáról.

„Amikor Zac először levette a pólóját, rászóltam: ’vedd vissza, mert elijeszted innen a gyerekeket’. De aztán eszméletlen jó formába hozta magát Efron haverom. Büszke vagyok rá, hogy ilyen keményen edzett, ezzel is hozzájárult, hogy ikonikussá tegye a karakterét. Igaz, a súlyemelő versenyeken még mindig szétrúgom a cuki kis fenekét” – nyilatkozta a Szikla.

Az újragondolt Baywatch jövő májusban startol, de addig is a következő hónapokban mindkét izmos sztárt viszontláthatjuk a mozikban. Zac a Rossz szomszédság 2 főszerepében tér vissza, edzőjével pedig a Központi hírszerzés című akcióvígjátékban találkozhatunk.