A Trónok harca titkai

A Trónok harca titkai

News

A trónért folytatott harc napokon belül folytatódik. Az utolsó hat részes évad forgatása 10 hónapig tartott, részleteiről azonban vajmi keveset tudunk, azokat, úgy tűnik, jobban őrzik, mint a trónterem kulcsát. A stábtagok és a sorozat színészei azonban szerencsére megosztottak egy pár szupertitkos infót a rajongókkal és elmondták, miért lesz az utolsó évad szó szerint lélegzetelállító.

„A Trónok harca nézőit most sem hagyjuk cserben, rengeteg leg-leg lesz ezekben az epizódokban. Szerintem most forgattuk a sorozat történetének legviccesebb jelenetét, szintúgy a legérzelemdúsabbat, és azt is, amiben annyi karakter szerepel majd együtt, hogy az embernek az az érzése, hogy egy szuperhősfilmet néz éppen.” – nyilatkozta David Nutter, rendező.

Ez a bizonyos epikus jelenet a „Great Battle of Winterfell” részben lesz látható, amihez Bryan Cogman co-executive producer csak annyit fűzött hozzá: mindenképpen készítsünk egy nagy csomag zsebkendőt magunk mellé, miközben nézzük, jó hasznát vesszük majd.

George R. R. Martin keserédes jelzővel illette a záró szezont és annak végkifejletét. A Lord Davos Seaworth karakterét alakító dublini színész, Liam Cunningham mélységesen egyetért ezzel, hozzátéve, hogy nem lett volna fair rózsaszín szalaggal átkötött papírba csomagolni a sztorit: „ a nézők nagyon dühösek lennének ránk, nagyon hiteltelen lenne és a sorozathoz méltatlan. Olyan ez egy kicsit, mint az élet, maradnak megválaszolatlan darabkák, és lesznek megválaszoltak is, és persze fájdalom és szenvedés, de a nagy egészet nézve mégis feloldódik minden és eloszlanak a kételyek.”

Kit Harrington, alias Jon Snow, szintén egyetért azzal, hogy elsöprő erejű évadnak nézünk elébe. „Sokkal érzelmesebb lesz, mint amire én személy szerint számítottam. Alapvetően egy cinikus, realista, nemtörődöm angol fickónak tartom magam, de amikor az olvasópróbát tartottuk, hát őszinte leszek, gyomorba vágó volt!”

Nincs több kérdésünk. Április 15, itt vagy már?