Amanda Seyfried vs. Hollywood & Twitter

Amanda Seyfried vs. Hollywood & Twitter

News
Amanda Seyfried szerint Hollywood olyan, mint egy rossz középiskola: az emberek utálják és folyton szekálják egymást, és ott tesznek keresztbe a másiknak, ahol csak lehet.

„Ez az iparág pont olyan, mint a többi. Tele van szánalmas, irigy alakokkal, de persze csodálatos, őszinte emberek is akadnak. Makacsnak kell lenned és hinned kell magadban, és soha nem szabad elfelejtened, hogy bármelyik pillanatban hátba szúrhat valaki” – nyilatkozta Amanda, aki azt is elárulta: a twitterezőkkel is érdemes legalább olyan óvatosnak lenni, mint a hollywoodi fejesekkel.


„Mindenféléket posztolnak rólam a Twitteren, például a napokban valaki odaírta a nevemet és mellé egy szívecskét. Első pillantásra nagyon cukinak tűnt, de alatta kifejtette, hogy ’Amanda összes filmje nézhetetlen’. Már rég megtanultam, hogy ilyen dolgok miatt nem szabad felhúzni magam” – részletezte a színésznő, akit legközelebb a Ted 2 női főszerepében láthatunk. Biztosak vagyunk benne: a mocskos szájú mackónak lesz néhány olyan megjegyzése a filmben, hogy Amanda hamarosan visszasírja a twitterezők gonoszkodását.