Anna Kendrick passzolja a popszakmát

Anna Kendrick passzolja a popszakmát

News

Nem lehetetlen az átjárás Hollywood és a zeneipar között – elég például Jared Leto vagy Justin Timberlake nevét megemlíteni. Sokan felvennék erre a listára Anna Kendricket is, hiszen többször bizonyította már, hogy van hangja, és tud is vele bánni. A Tökéletes hang 2 sztárja azonban nem vágyik zenei karrierre, pedig a film első részében előadott Cups című dala hihetetlen sikert aratott.

„Ez nem nekem való. Nálam bátrabb emberek is megpróbálkoztak a popszakmával, és nem jött be nekik”  - szögezte le a színésznő az Entertainment Newsnak adott interjújában, majd bevallotta: eleinte abban is bizonytalan volt, hogy másodszor is elvállalja-e Beca szerepét.

„Az emberek folyton megkérdezték, hogy benne leszek-e a Tökéletes hang 2-ben. Egy ideig azt válaszoltam: nem hiszem, mert attól tartottam, hogy másodjára elvész az első epizód bája. Csak akkor mertem leszerződni, amikor kiderült, hogy az első részből minden kollégám bevállalta a folytatást. Ekkor már tudtam, hogy ezt nem hagyhatom ki!” – nyilatkozta Anna.