Avatar 2: karantén, víz és család

Avatar 2: karantén, víz és család

News

Folytatódik az Avatar 2 forgatása. Az alkotók márciusban kénytelenek voltak félbehagyni az új-zélandi munkálatokat a koronavírus miatt, de az országban most már újra engedélyezik a forgatásokat, amennyiben az érkező stáb vállalja a két hetes karantént.

„Biztonságban érezzük magunkat, mert Új-Zéland kormánya és népe rendkívül felelősségteljesen kezelte a vírus okozta helyzetet. Részletesen megterveztük a forgatás további menetét, és hisszük, hogy a lehető legbiztonságosabban tud mindenki dolgozni ezekben a példátlan időkben” – nyilatkozta a film producere, Jon Landau, majd a második epizód cselekményéről mesélt.

„Ez a rész a Sully család története, és arról szól, hogy mi mindent megtesz az ember, hogy összetartsa a családját. Jake és Neytiri kénytelenek elhagyni az otthonukat, és Pandora különböző vidékein kötnek ki; meglehetősen sok időt töltenek a víz felszínén, a víz környékén és a víz mélyén” – részletezte a filmkészítő. Az Avatar 2 a jelenlegi tervek szerint 2021. december 17-én startol a mozikban, és további három folytatás követi, kétévente.