Avatar vs. Bosszúállók

Avatar vs. Bosszúállók

News

James Cameron rendezőként jelenleg két Avatar-folytatást forgat, további két részt előkészít, és producerként a Terminátor-franchise újraindításán is dolgozik. Azonban rengeteg tennivalója közben az Oscar-díjas filmkészítő mindig talál rá egy kis időt, hogy a sajtóban alaposan kiossza a konkurenciát. A mester tavaly A gyűrűk ura-epizódok béna zárójeleneteit illette keresetlen szavakkal,most a Marvel-filmek kliséi kapcsán kelt ki.

„Remélem, hamarosan belefárad a közönség a Bosszúállókba. Ne értsetek félre, szeretem azokat a filmeket. De más történeteket is el lehet mesélni azon kívül, hogy családtalan, hormontúltengéses pasik halált megvető bátorsággal küzdenek két órán át, és közben mellékesen lerombolnak néhány várost” – nyilatkozta Cameron az IndieWire mozis portálnak, majd kifejtette: ötgyerekes apaként úgy döntött, hogy az Avatar folytatásai generációs családtörténetek lesznek.

A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige röviden reagált a rendező mondandójára. Mindenki szerencséjére mellőzte a családtalan történetek és a családtörténetek összehasonlítását, és csak a pozitívumokra koncentrált. „Azt mondta, hogy ’szeretem azokat a filmeket’! Ez király! James Cameron szereti a filmjeinket!” – lelkendezett Feige.