Az Igazság Ligája: szomorú fejlemények

Az Igazság Ligája: szomorú fejlemények

News

Az Igazság Ligája forgatása közben váratlanul kilépett a rendező, Zack Snyder. Döntésének oka egy személyes tragédia: húszéves lánya, Autumn márciusban öngyilkosságot követett el. 

„Azt hittem, katartikus hatása lesz, ha beletemetkezem a munkába, de ez a feladat egy teljes embert követel meg. Az utóbbi két hónapban arra a döntésre jutottam, hogy otthagyom a filmet, és inkább a családommal, a gyerekeimmel leszek, akiknek nagy szükségük van rám. Mindannyiunknak nagyon nehéz ez az időszak” – nyilatkozta a gyászoló apa, akinek ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kinyilvánítani.

A Warner Brothers felajánlotta Snydernek, hogy elhalasztja a bemutatót, és később visszatérhet a munkához, ám Az acélember és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala alkotója nem élt ezzel a lehetőséggel. Így Joss Whedon váltja őt a rendezői székben, akinek az első két Bosszúállók-epizód fűződik a nevéhez. Közben megszólalt a stúdió elnöke, aki szerint már csak kevés új jelenet van hátra, és további szereplőket nem kell behozni a filmbe, tehát Batman és Wonder Woman szuperhős-csapata még ilyen tragikus körülmények között is tudja tartani az idén novemberre kiírt premiert.