Bond lábsérülései

Bond lábsérülései

News

Daniel Craig elárulta, hogy folyamatos lábsérülései miatt hagyja ott James Bond szerepét. A színész az Entertainment Weekly-nek adott interjújában kifejtette: eltörte a lábát, amikor a Spectre – A Fantom visszatér egy jelenetében Dave Bautistával harcolt.

„Fel kellett tennem magamnak a kérdést: képes vagyok fizikailag még egy részre? Egyáltalán, akarok még egyet? Nem túl kellemes dolog felhívni a feleségemet, hogy eltört a lábam” – nyilatkozta a sztár, majd arra is kitért, hogy az új 007-es kaland, az április 8-án startoló Nincs idő meghalni forgatása is balszerencsésen kezdődött a lába szempontjából.

„Egy kikötőben futottam, nedves volt a talaj, megcsúsztam és megsérült a bokám. Egy kiváló sebész Londonban megműtött, és azt mondta, tíz hét múlva újra futhatok. Más esetben tíz hét alatt vége a forgatásnak, de egy Bond-filmnél ez csak egy kis része a munkálatoknak. Két hét múlva már tudtam óvatosan dolgozni, tíz hét múlva pedig már összevissza dobáltam magam, mint egy idióta” – részletezte a búcsúzó Bond-színész.