Bond nem vágja fel az ereit, csak fáradt

Bond nem vágja fel az ereit, csak fáradt

News
Néhány hete nagy port kapart Daniel Craig hírhedt nyilatkozata – a színész ugyanis kijelentette: inkább felvágná az ereit, mint hogy még egyszer eljátssza James Bondot. Egy ilyen kifakadás nem túl szerencsés az alkotókra és a stúdióra nézve, amikor épp a Spectre – A Fantom visszatér című, vadonatúj 007-es kalandot kell népszerűsíteni, ezért a széria egyik producere, Barbara Broccoli tűzoltásnak is beillő interjút adott a cineplex.com újságírójának.

„Egy nyolc hónapos forgatás után tette ezt a nyilatkozatot, és fáradt volt. Szerintem mindannyian úgy érezzük egy film elkészültekor, hogy bele sem merünk gondolni a folytatásba. Ez pont olyan, mint a szülés. Nem kérdezzük meg egy asszonytól, aki most szült, hogy ’na, mikor vállalsz újra gyereket?’ ” – magyarázta a producer, majd kifejtette: egyelőre nem keresik a következő 007-es ügynököt.

„Daniel Craig a mi James Bondunk, és amíg nem tudjuk biztosan az ellenkezőjét, nem foglalkozunk találgatásokkal. Szeretjük őt és meg akarjuk tartani. Reméljük, sikerül”