Chris Hemsworth megjárta a börtönt!

Chris Hemsworth megjárta a börtönt!

News
Még a haja is égnek állt Chris Hemsworth-nek, amikor börtönbe került. A Thor sztárja – akit nemrég választottak meg a legszexibb férfinak – persze nem követett el semmilyen bűncselekményt. A Blackhat című akció-trhiller miatt ment a rácsok mögé, mert a filmben egy lecsukott hackert alakít, és a hiteles alakításhoz megfelelő tapasztalatokra volt szüksége.

„A börtönparancsnok figyelmeztetett, hogy nem lesz sétagalopp a látogatás. Igaza volt. Amikor végigsétáltam a cellák előtt, szinte minden rab beszólt nekem a rácsok mögül, mert látták a filmjeimet, és felismertek. Nem sértegettek, inkább fenyegettek, ami nem volt kellemes élmény. De az egész kirándulás mégis hasznos tapasztalat volt, mert kiderült számomra, hogy aki kikerül a börtönből, az egészen más ember ahhoz képest, aki bekerült” – nyilatkozta az ausztrál színész.

A január 29-én startoló Blackhatben a Hemsworth által alakított hacker súlyos börtönbüntetését tölti, ám a kormány amnesztiát ígér neki, mert ő az egyetlen, aki ki tudja deríteni, kik azok a kiberterroristák, akik Amerikát egy atomerőmű felrobbantásával fenyegetik.