Csillagok közti pisipanaszok

Csillagok közti pisipanaszok

News


  • A Csillagok között egyetlen hétvége alatt több mint 130 millió dolláros globális bevételt szedett össze a mozikban, de a látványos sci-fi női főszereplője, Anne Hathaway bevallotta, hogy a sikerért alaposan meg kellett küzdeni.

  • „Azt hittem, ha nem testhezálló macskanőjelmezt, hanem űrruhát kell viselnem egy filmben, végre nem muszáj tornázással kínoznom magam forgatás előtt. De aztán kiderült: olyan nehéz a szkafander, hogy erre még inkább edzenem kellett” – nyilatkozta a színésznő, majd kifejtette, nem csak a szkafander súlya okozott nehézséget, hanem folyó ügyeit is alaposan megkeserítette az űrruha viselése. Ugyanis a forgatáson borzasztó sokáig tartott, amíg a kellékesek kiszabadították, majd visszaöltöztették a jelmezbe a színészeket. Ezért a stáb elég ritkán tartott pisiszünetet, és a megterhelő munkát csak az bírta ki különösebb szenvedés nélkül, akinek vasból volt a hólyagja.

  • „Matthew McConaughey volt köztünk a legkeményebb. Ő sosem hagyta, hogy rá várjunk” - dicsérte kitartó kollégáját Anne.