Daniel Craignek elege van Bondból

Daniel Craignek elege van Bondból

News
Ha közeleg egy szuperprodukció bemutatója, általában a sztár áradozik, hogy mekkora élmény volt a forgatás, és mennyire imádja a karakterét. Elvileg Daniel Craignek is promóznia kéne a 007-es ügynök új kalandját, a hazai mozikban november 5-én startoló Spectre – A Fantom visszatért, mégis, a színész hónapok óta mást sem csinál a sajtóban, csak morog, hogy mennyire elege van James Bondból. Daniel a napokban a Time Out London riporterének fakadt ki, amikor egy lehetséges újabb epizódról szóló kérdést kapott.

„Inkább összetörném ezt a poharat és felvágnám vele az ereimet. Jelenleg úgy érzem, végeztem; semmi másra nem vágyom jobban, mint abbahagyni. Évekig még csak gondolni sem akarok James Bondra. Most nem is folynak ilyen tárgyalások, ha mégis bevállalnák még egyet, azt csakis a pénz miatt tenném. Mindent, amit el akartam mondani Bond-témában, elmondtam ebben a filmben. Fogalmam sincs, mit tehetnék a karakterrel ezután. Menjünk az űrbe? Nagyszerű ötlet, de Bond már megtette” – nyilatkozta a nem túl lelkes sztár, majd bevallotta: korábban megpróbálták beszervezni még egy bevetésre.

„A stúdió egy időben nagyon erőltetett egy újabb folytatást, még arra is rá akartak venni, hogy forgassuk egyszerre a Spectre – A Fantom visszatérrel. A lehető legudvariasabban közöltem velük, hogy teljesen megőrültek” – fejtette ki Daniel, végül beismerte: az sem izgatja túlságosan, ki bújik bele legközelebb a szuperkém szmokingjába.

„Nem érdekel, ki az utódom, sok sikert kívánok neki. Csak az érdekel, hogy egy jó filmmel szálljak ki, és hogy az utódom egy még jobbat csinálhasson”