Dűne: Jason Momoa vs. Javier Bardem

Dűne: Jason Momoa vs. Javier Bardem

News

Jason Momoa számára színészként nagyon komoly feladatot jelentett a Dűne forgatása, de a visszajelzések szerint teljesítette a kihívást. Az Aquamanként ismert sztár elárulta: halálra rémült, amikor az Oscar-díjas Javier Bardem partnereként kellett helytállnia, a maximalista rendező, Denis Villeneuve irányítása alatt.

„Javier Bardem besétált a próbára, és én még életemben nem láttam senkit ekkora királyként bejönni egy szobába. El sem hittem, hogy együtt dolgozhatok vele. Aztán elmondta a szövegét, szerintem kiválóan. Erre Denis Villeneuve kijavította, hogy ezt meg ezt meg ezt ne így mondd. Totál bepánikoltam, hogy ha a rendező szerint még Bardem sem játszik elég jól, akkor engem hányszor fog kijavítani! Bonyolult sci-fi szakszövegem volt, ami egyáltalán nem az erősségem. Elmondtam, és Denis teljesen elégedett volt, egyetlen megjegyzést se tett. Hihetetlenül boldog voltam, majdnem elsírtam magam” – nyilatkozta a megkönnyebbült színész a Men’s Health magazinnak.

A Frank Herbert legendás regényéből készült sci-fi a Warner Brothers egyik legnagyobb 2020-as bemutatója lett volna, de a koronavírus miatt 2021. október 1-re halasztották a premiert.