Halálos iram, haragos rajongók

Halálos iram, haragos rajongók

News

Átszáguldott az egymilliárd dolláros bevételi álomhatáron a Halálos iramban 8, azonban rajongói felháborodás árnyékolja be Vin Dieselék legújabb világsikerét. A nyolcadik epizód ugyanis jófiút és családtagot csinált a Jason Statham által megformált Deckard Shaw-ból, ám ez a karakter nem is olyan rég, a hatodik rész végén hidegvérrel meggyilkolta a csapat egyik tagját, Hant, akit Sung Kang játszott a sorozatban. Az elmúlt hetekben ellepték a Twittert a #JusticeForHan hashtaggel ellátott, dühös rajongói üzenetek. Az alkotók közben megpróbálták lehűteni a kedélyeket.

„Igazságot Hannak! Később többet is meg fogunk tudni, és nem biztos, hogy helyénvaló lesz ez a hashtag. De annyit megígérhetek: határozottan többet fogunk beszélni Hanról” – nyilatkozta Chris Morgan forgatókönyvíró.

„Én vagyok a világ legnagyobb Han-rajongója, de Deckardot sosem rosszfiúként láttam. Igen, a csapat ellenfele volt, de becsületes figura ő, aki szereti a családját” – tette hozzá Neal H. Moritz producer.

„Még nem derült ki pontosan, mi történt. Nem lövöm le a poént, de Chris Morgan szereti felbosszantani a rajongókat, mielőtt a kedvükben járna” – szólalt meg az ügyben érintett Jason Statham.