Halálos iramban 9: megvan a pót-Szikla

Halálos iramban 9: megvan a pót-Szikla

News

Vin Diesel villámgyorsan pótolta Dwayne „The Rock” Johnsont. Köztudott, hogy a Szikla kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kiszállt a Halálos iramban-széria számozott epizódjaiból, hogy inkább a Hobbs & Shaw című spin-offra koncentráljon. Ezek után hamar kiderült, hogy a jelenleg készülő kilencedik részben egy másik pankrátorból lett színész, John Cena csatlakozik a „családhoz”.

„Rendkívül izgatott vagyok. Köszönettel tartozom Vin Dieselnek a szervező munkáért. Teljességgel megértem, hogy mekkora lehetőség ez számomra, és csakis a legjobb formámat fogom hozni” – nyilatkozta az Űrdongóban is látott akcióhős.

A rajongók többsége egyébként inkább egy harmadik ex-pankrátort szeretett volna látni a száguldozós szériában: A galaxis őrzőiből ismert Dave Bautistát, ő azonban roppant elutasítóan fogadta a felvetést.

„Köszönöm, hogy rám gondoltatok, de inkább jó filmekben játszanék” – posztolta a Twitterre Drax megformálója, és még egy hányós emojit is hozzátett mondandójához, ezzel is véleményezve a Halálos iramban-franchise-t.