Halálos iramban szólózik a Szikla

Halálos iramban szólózik a Szikla

News

Bizonytalan Dwayne „The Rock” Johnson jövője a Halálos iramban-franchise-ban, miután Vin Diesellel és Tyrese Gibsonnal is megromlott a kapcsolata az elmúlt években. Az akciósztár a napokban a Watch What Happens Live with Andy Cohen című beszélgetős műsorban járt, és ugyan a Diesel-ügyről nem osztott meg új információkat, Gibsonnal való konfliktusára kitért.

„Úgy gondolom, egy vitához két fél kell, viszont amit Tyrese csinált, az elég egyoldalú volt: sokat hangoztatta a véleményét rólam a közösségi médiában. Nyilvánvalóan akkoriban problémái voltak a magánéletében is. De azóta nem beszéltünk, és nem is érzem úgy, hogy erre szükség lenne” – részletezte a Szikla, akit ebben a szériában legközelebb a Hobbs and Shaw című 2019-es spin-offban szerepel Jason Statham partnereként. Az akcióhős ugyanakkor még nem tudja, hogy a többi szereplővel fog-e még közösködni a 2020-as Halálos iramban 9-ben.

„Nem vagyok benne biztos, hogy szerepelek a 9. részben. Most írják a forgatókönyvet, ez a kérdés még lóg a levegőben” – nyilatkozta Johnson.