Han Solo tanácsai

Han Solo tanácsai

News

Nem mindennapi tanácsadó segítségét vehették igénybe a május 24-én startoló Solo: Egy Star Wars-történet alkotói. A Han Solo fiatalkorát elmesélő film forgatásán nem kisebb szaktekintély, mint Harrison Ford osztotta meg tapasztalatait a karakterről.

„Harrison nagyon figyelmes színész, és mindent tudni akartam, amit megtanult erről a szerepről. Az ő olvasatában Han egy árva, aki egyrészt kötődni akart emberekhez, másrészt nehezére esett kapcsolatokat fenntartani” – idézte fel a tanácsokat Ron Howard rendező, de természetesen az ifjú Hant megformáló Alden Ehrenreich is meghallgatta a tapasztalt kollégát.

„Mindenképpen beszélni akartam vele, mert nem lett volna helyes döntés ezt a filmet úgy leforgatni, hogy ő nem szól hozzá. Örülök, hogy találkoztunk, nagyon segítőkész volt, és hát elég cool dolog Harrison Forddal ebédelni. Amikor elbúcsúztunk, azt javasolta: mondjam azt, hogy ő mindent átadott nekem, amit kellett, de senkinek nem mesélhetek róla. Szóval, hallottátok, milyen parancsot adott a főnök!” – nyilatkozta a színész.