3 Trónok harca utódsorozat készül

3 Trónok harca utódsorozat készül

News

Bár a Trónok harca a végéhez ér, a rajongóknak nem kell búslakodniuk, a folytatás nem marad el, és a presztízs sárkányok kora még csak ezután kezdődik majd.

George R. R. Martin a napokban erősítette meg egy személyes blog posztban, hogy az HBO nem egy, nem is kettő, hanem mindjárt három spinoff, vagyis utódsorozat készítésén dolgozik jelenleg. “Az elsőt, amelyiket még nem szabadna “A hosszú éjszaka” címmel illetnem (a végső címről még nem döntöttek – a szerk.), az idei év második felében kezdik el forgatni, a másik kettő még a forgatókönyvírás szakaszában van, de azokkal is jól haladunk.” - nyilatkozta az író. Nem meglepő módon azonban nem bocsátkozott részletekbe a másik két show kapcsán. Ehelyett a nemrég megjelent,  Targaryen család történetét feldolgozó “Tűz és Vér” című könyvének olvasására buzdította rajongóit, mondván, hogy az alapján lehet találgatni, hogy vajon miről is szólhat majd ez utóbbi két sorozat.

Amit pedig a Jane Goldman producer és forgatókönyvíró nevével fémjelzett első utódsorozatról eddig tudni lehet, az az, hogy többek közt Naomi Watts és Josh Whitehouse főszereplésével készül, a sztori pedig a Trónok harca története előtt több ezer évvel, a hősök aranykorának hanyatlásakor, a legsötétebb időkben játszódik majd.

Az első spinoff bemutatója előreláthatólag 2020-21 környékére várható.