Instagrampárbaj Halálos iramban

Instagrampárbaj Halálos iramban

News

Újabb hét, újabb viták a Halálos iramban-sorozat szereplői között. Kiderült, hogy a Universal stúdió valóban elhalasztja 2019-ről 2020-ra a száguldozós széria kilencedik részének bemutatóját a Dwayne „The Rock” Johnson által megformált Hobbs ügynök és a Jason Statham alakításával életre keltett Deckard Shaw különálló kalandja miatt. A Roman Pearce karakterét játszó Tyrese Gibson korábbi Szikla-ellenes kirohanását folytatva tovább átkozta az Instagramon a 2019-re bejelentett Hobbs/Shaw-filmet.

„Gratulálok, Szikla: sikerült elérned, hogy a Halálos iramban-franchise rólad szóljon. Szép álmokat, srácok, találkozunk három év múlva. Fast Family? Dehogy: Team Dwayne! Ha kiderül, hogy Shaw sem lesz benne, csak Hobbs, mi lesz ebből a filmből, csak nem egy újabb Baywatch?” – szúrt oda a színész a Sziklának, aki nem késlekedett a válasszal.

„Tisztelem ezt a franchise-t, amelyért vérrel-verítékkel dolgozom. A látomásom az, hogy minél jobb lehetőségeket nyújtsak a Halálos iramban-szériában dolgozó kollégáimnak és más kiváló színészeknek, akik valami új és cool dolog részesei akarnak lenni. Puhány alakok jelentkezését nem fogadom el” – írta az Instagramon a Szikla, erősen utalva Gibsonra és Vin Dieselre. Utóbbi sztár egyébként (korábbi szokásával ellentétben) most nem szállt be a vitába, inkább a békítő szerepében szólalt meg az Instán.

„A testvériség komplexitásokkal jár. Tudom, hogy sokan találgatják, miért halasztottuk el a kilencedik részt, de nem lenne fair kijelenteni, hogy ez bárkinek is a hibájából történt” – bölcselkedett Diesel.