Jennifer Lawrence, a szeszélyes mutáns

Jennifer Lawrence, a szeszélyes mutáns

News

Jennifer Lawrence lenne is mutáns, meg nem is. Az Oscar-díjas színésznő az elmúlt évben egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adott, amikor az újságírók arról faggatták, láthatjuk-e még őt Mystique szerepében az X-Men-szériában.

„Igazából nekem a mostani lesz az utolsó” – jelentette ki tömören Jennifer 2015 tavaszán egy vörös szőnyeges eseményen az akkor készülő és most bemutatott X-Men: Apokalipszisról.

Aztán idén márciusban a színésznő sokkal pozitívabban nyilatkozott, amikor az Empire magazin kérdezte a mutánsok jövőjéről. „Majd’ meghalok, hogy visszatérjek! Imádom ezeket a filmeket, imádok bennük szerepelni! Imádom a sokszereplős alkotásokat, mert nem egyvalaki vállán van a felelősség” – lelkendezett Jennifer, azonban két hónappal később már megint hangnemet váltott, amikor az Entertainment Weekly magazinnak adott interjút X-Men-témában.

„Szívesen visszajönnék, szeretem a rajongókat és ezt a karaktert. Ugyanakkor mérlegelni kell, hogy egy ekkora munka három hónapot elvesz egy évemből. Talán nem kéne ennyire őszintének lennem. Megegyeztünk Michael Fassbenderrel és James McAvoy-jal, hogy csakis együtt vállaljuk a továbbiakat. A Fox stúdiónak el kellene kezdeni parázni, mert ha hármunk közül egyvalaki passzolja, az azt jelenti, hogy mindhárman passzoljuk” – fejtette ki a szeszélyes J-Law.