Jennifer Lawrence-nek csak néha büdös a szája

Jennifer Lawrence-nek csak néha büdös a szája

News

Csalódott kollégák néhány éve elterjesztették Jennifer Lawrence-ről, hogy a csókjelenetek előtt szivatásból mindig valami büdöset eszik. Az Oscar-díjas színésznő a napokban Graham Norton beszélgetős műsorában csak félig erősítette meg a híreszteléseket. Jennifer elárulta, hogy szelektálja férfi partnereit: néha tényleg gonoszkodik és beveti a tonhalat, máskor viszont fontos a friss lehelet, ilyenkor a mentolos rágóhoz fordul.

„Amikor meg kellett csókolnom Josh Hutchersont és Liam Hemsworth-öt Az éhezők viadala-filmekben, úgy voltam vele, hogy ’kit érdekel?’, és mustáros tonhalat ettem. Aztán jött Christian Bale az Amerikai botrányban, úgy voltam vele, hogy ’hmmm!’, és neki a mentolos rágó járt. Bár kicsit sajnálom, hogy pont egy olyan filmben csókolóztam Christiannel, amelyben túlsúlyos volt. Batman helyett Fatmant smároltam le” – részletezte a szelektíven büdös szájú sztár.

Jennifert legközelebb az Utazók című sci-fi női főszerepében láthatjuk a mozikban, és az előzetesek szerint a jéghideg űrben lesz néhány forró jelenete Chris Pratt-tel. „Ő határozottan mentolos pasi” – jelentette ki a színésznő.