Jeremy Renner vs. Google

Jeremy Renner vs. Google

News
Tisztában van azzal Jeremy Renner, hogy sokan melegnek gondolják, mert ha rákeres a nevére, ez az első szóösszetétel, amit a Google felkínál. Azonban a kétszeres Oscar-jelölt sztár úgy döntött, nem zavartatja magát emiatt.

„Nem fogom fűnek-fának bizonygatni, hogy mi vagyok vagy mi nem vagyok. Elég buta helyzet, nem? Ha rákeresek magamra, rögtön az ugrik fel, hogy Jeremy Renner meleg. Amikor először megláttam, azt mondtam magamnak: na szép, most már erről vagy híres! De most már nem érdekel. Ha az emberek ezzel akarnak foglalkozni, csak tegyék” – nyilatkozta Jeremy.

További magánéleti infó a színésszel kapcsolatban, hogy felesége és gyermeke anyja, Sonni Pacheco modell fél éve adta be a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Aki pedig nem Jeremy privát szférájával, hanem a filmjeivel szeretne foglalkozni, biztosan örül neki, hogy a Bosszúállók: Ultron kora világsikere után hamarosan egy újabb szuperprodukcióban láthatjuk őt: augusztus 6-tól a Mission: Impossible - Titkos nemzetben kémkedik Tom Cruise oldalán.