Jöhet a közös Pókember/Doctor Strange film?

Jöhet a közös Pókember/Doctor Strange film?

News

Tom Hollandnak határozott elképzelése van a Marvel Moziverzum jövőjéről. Peter Parker jelenlegi megformálója szerint a stúdió részéről logikus lépés lenne egy közös Pókember/Doctor Strange-film, és kijelentette, hogy nagyon szívesen részt venne benne.

„Szeretnék egy kalandot Doctor Strange-dzsel, hiszen mindketten New York-iak vagyunk, és nagyon tetszik az ötlet, hogy egy tudományos fickó társuljon egy mágikus fickóval, mert ők ketten teljesen mást képviselnek. Jó buli lenne, ha Peter Parker jönne a valódi tudományon alapuló kütyüjeivel, mire Doctor Strange előállna az időhasadásaival és egyéb halandzsáival” – nyilatkozta a hálószövő szuperhőst alakító színész a Cinema Blendnek adott interjújában.

Ugyan a mozikban jelenleg futó Pókember: Idegenben nézői hiába várták Benedict Cumberbatch felbukkanását, Tom Holland felvetése mégsem talált teljesen süket fülekre. A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige kifejtette: a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán feltűnt neki, hogy a két színész nagyon szeret együtt dolgozni, és ezzel a jó munkakapcsolattal esetleg lehet még valamit kezdeni.