Jude Law passzolta Supermant

Jude Law passzolta Supermant

News

Jude Law is kivehette volna a részét a képregényfilm-kultuszból, de nem kért belőle. A kém sztárja és a Sherlock Holmes-filmek Watson doktora Stephen Colbert beszélgetős műsorában bevallotta: felkínálták neki a 2006-os Superman visszatér címszerepét, de rövid gondolkodás után passzolta a megkeresést, mert bepánikolt a jelmez miatt.

„Bezárkóztam a fürdőszobába és felpróbáltam a ruhát. Belenéztem a tükörbe, és Supermannek éreztem magam. Nagyon király volt, már szinte hallottam is a hősies kísérőzenét. Csak aztán belegondoltam: várjunk csak, az egész világot körbe fogják plakátolni, ahogy én ebben a szerelésben feszítek! Ekkor azt mondtam magamban: szó se lehet róla, és már le is vettem a cuccot. Két percig Superman lehettem, nekem ennyi elég volt” – nyilatkozta a sztár.

Az akkori epizódban végül Brandon Routh bújt bele a kérdéses jelmezbe, az újabb filmekben pedig Henry Cavill formálja meg a legendás szuperhőst. Úgy tűnik, mindig akad olyan színész, aki szívesen feszít kezeslábasban a plakátokon.