Justin Timberlake rémisztő koncertfilmje és trollkodása

Justin Timberlake rémisztő koncertfilmje és trollkodása

News

Justin Timberlake azon kevés sztárok egyike, aki zenei és filmes terepen is otthon érzi magát. Amerikában a napokban mutatják be Justin Timberlake + the Tennessee Kids című koncertfilmjét, amelyet a két évig tartó The 20/20 Experience World Tour utolsó állomásán, Las Vegasban forgattak. Az ember azt gondolná, hogy ez a koncertfilm abszolút hazai pálya egy énekes és színész számára, de a szupersztár beismerte: halálra rémülve várja az alkotás fogadtatását.

„Ez a premier miatt idegesebb vagyok, mint bármi miatt valaha a pályafutásom során. A filmezésben mindig megnyugtat, hogy elbújhatok egy karakter mögött. De itt önmagamat kellett adnom, és önmagamat kell visszanéznem” – nyilatkozta a szégyenlős Justin.

Ugyanakkor a sztár szinkronhangként, énekesként és dalszerzőként is közreműködött a Trollok című mesén, amelynek egyik betétdala, a Can’t Stop the Feeling! az év egyik legnagyobb durranása lett: több mint 30 különböző slágerlistán a csúcsra jutott. Timberlake bevallotta: koncertfilmjével ellentétben ezt a projektet jó buliként fogta fel.

„Még sosem dolgoztam olyan zenén, amely egy film cselekményét szolgálja. A Trolloknál erre volt szükség, mert ez egy animációs musical, és nagyon élveztem a munkát” – részletezte a sokoldalú tehetség.