Kenobi mester visszatér?

Kenobi mester visszatér?

News

A Disney és a Lucasfilm három éve jelentette be, hogy a hagyományos Star Wars-epizódok mellett olyan különálló darabok is készülnek, mint a Zsivány Egyes vagy a Han Solo-film. A filmes újságírók és a rajongók pedig pont három éve követelik Ewan McGregortól az Obi-Wan Kenobi spin-off-ot. A színész most újra megerősítette, hogy szívesen visszatérne a Jedi-mester szerepében.

„Mindig is úgy gondoltam, hogy A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között ott rejlik egy történet, amelyet érdemes elmesélni. Most, hogy öregebb vagyok, jó buli lenne megfilmesíteni ezt a sztorit. Remélem, sokat fognak kísérletezni az alkotók a Star Wars világában, és az egyik kísérlet lehetne egy Obi-Wan Kenobi-film. Vagy kettő…” – nyilatkozta McGregor.

Azonban az előzménytrilógia sztárja korábban kifejtette, hogy a túlzott érdeklődés kezd kellemetlen lenni számára.

„Szeretem a filmeket, amelyeket George Lucas-szal készítettem, és örülök, hogy a legenda részese lehettem, de van egy határ ebben a témában. Sokszor kérdeznek az újságírók az Obi-Wan-filmről, én meg mindig válaszolok, emiatt már kezd úgy tűnni, mintha én győzködném a Disney-t és én kuncsorognék munkáért, és ez elég megalázó” – részletezte a színész.