Kiszálltak a Star Wars alkotói

Kiszálltak a Star Wars alkotói

News

Zavart érezhetünk az Erőben a december 19-én startoló Star Wars: Skywalker kora után. Komoly akadályba ütközött a következő trilógia, ugyanis hirtelen bejelentette kilépését az érte felelős rendező-, forgatókönyvíró- és producerpáros. A Trónok harca alkotóiként ismert David Benioff és Dan Weiss a 2022-ben bemutatásra kerülő epizódtól kezdve kalandoztak volna a messzi-messzi galaxisban, azonban egyéb elfoglaltságaikra hivatkozva most mégis passzolták a lehetőséget.

„Imádjuk a Star Wars-t. Amikor George Lucas megalkotta, tulajdonképpen minket is megalkotott. Életre szóló élmény volt vele és a jelenlegi Star Wars-csapattal beszélgetni, és mindig is hálásak leszünk a sorozatnak, amely mindent megváltoztatott. Azonban egy nap mindössze 24 órából áll, és úgy éreztük, nem nyújthatjuk egyszerre a legjobbat a Star Wars-ban és a Netflixes projektjeinkben. Így sajnálattal közöljük, hogy kiszállunk” – nyilatkozta a páros a Deadline mozis portálnak.

„David Benioff és Dan Weiss nagyszerű történetmesélők. Reméljük, az útjaink találkozhatnak valamikor a jövőben, amikor ráérnek a Star Wars-ra fókuszálni” – reagált a hírre Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke.