Legendás professzorok és kirúgásuk

Legendás professzorok és kirúgásuk

News

Eddie Redmayne nem szállt el magától az Oscar-díj után. A 34 éves angol színészt tavaly jutalmazták aranyszobrocskával A mindenség elméletében nyújtott alakításért, és nem sokkal később kapta meg Göthe Salmander professzor szerepét a Legendás állatok és megfigyelésükben. Eddie azonban a Time Out magazinnak adott interjújában beismerte: félt tőle, hogy kirúgják a J.K. Rowling-adaptációból, mert nem játszik elég jól.

„A félelem mindig bennem van, ettől dolgozom keményebben. Szuper érzés megkapni egy díjat, de ugyanúgy állandóan azon rágódom, hogy másképp is csinálhattam volna. Izgatottan vetem bele magam egy szerepbe, és ehhez paranoia is társul: attól tartok, hogy már az első napon kirúgnak. A Legendás állatoknál meg voltam róla győződve, hogy le fognak váltani. Úgy éreztem, elbénázom a zöld hátteres jeleneteket, márpedig Göthe és a lények kapcsolata a film lelke” – nyilatkozta az izgulós sztár, majd elárulta, milyen munkamódszerrel kerekedett felül félelmén.

„Gyakran utaztam a londoni metrón, és ilyenkor képzeletbeli teremtményekkel beszélgettem. Így sikerült legyőznöm magamban a parát, más kérdés, hogy az utasok alaposan megbámultak” – fejtette ki a színész.