Loki mégsem lesz Bond?

Loki mégsem lesz Bond?

News

Úgy néz ki, mégsem lesz Lokiból 007-es ügynök. A Bosszúállók főgonoszaként ismert Tom Hiddleston három hónapja egy interjúban felvetette, hogy szívesen kipróbálná magát James Bond szerepében. Az ötlet rendkívül pozitív fogadtatásra talált a Bond-rajongók körében, mivel a 35 éves angol színész a The Night Manager című miniszériában kiválóan játszott titkosügynököt. Olyan pletykák is felmerültek, miszerint a Bond-sorozat producerei le is ültek tárgyalni Tommal, de most egy philadelphiai közönségtalálkozón a sztár lehűtötte a kedélyeket.

„Nem hiszem, hogy ilyen bejelentés érkezik a jövőben. Megtisztelő a lelkesedés, de őszinte leszek: nem szolgálhatok további fejleményekkel” – zárta rövidre a Bond-témát Loki. 

Így csupa kérdőjel a szuperkémes széria jövője, különösen, hogy Daniel Craig a Spectre – A Fantom visszatér bemutatója előtt kijelentette: inkább felvágná az ereit, mint hogy még egyszer eljátssza James Bondot. Ennek ellenére a producerek a mai napig nem erősítették meg Craig távozását.