Nőgyűlölő széria a Halálos iramban?

Nőgyűlölő széria a Halálos iramban?

News

Michelle Rodriguez elégedetlen a Halálos iramban-sorozattal. A száguldozós széria egyik női főszereplője azzal vádolta meg az alkotókat egy Instagram-posztban, hogy nem tisztelik eléggé a hölgyeket a filmekben. „Remélem, több szeretetet mutatnak a nők iránt a következő részben. Ha nem, akkor lehet, hogy el kell búcsúznom a kedvenc franchise-unktól” – posztolta a 39 éves színésznő, majd egy interjúban kifejtette: borzasztóan zavarja, hogy például Jordana Brewsterrel alig volt közös jelenete a sorozatban.

Szintén az Instagramon reagált kolléganője kemény szavaira Vin Diesel. „Büszke vagyok a családtörténetünkre, de minden egyes részben egyre magasztosabb célokat kell kitűznünk. Ez a kihívás sok örömöt és izgalmat nyújt nekünk, épp ezért lehetett ennyire sikeres ez a sorozat. Ti vagytok a filmtörténelem legjobb rajongói, örök hálánk!” – bölcselkedett az akcióhős.

Az ügyben megszólalt a legutóbbi epizód rendezője, F. Gary Gray is. „Új fiú vagyok a sorozatban, de úgy vélem, a Halálos iramban 8-ban erőteljesen képviselték magukat a hölgyek. Charlize Theron személyében az egyik legkiválóbb főgonoszt láthattuk, és meg kell említenem a nagyszerű Helen Mirrent is. Michelle egy sajátos nézőpontot képvisel, és a többi részről nyilván nem tudok nyilatkozni, de szerintem a nyolcadikban a női szereplők kombinációja nagyon ütős volt” – részletezte a filmkészítő egy interjúban.