Ramszesz rendez

Ramszesz rendez

News


Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a legnagyobb filmek, legnagyobb rendezők igyekeznek a legjobban titkolózni: a forgatási helyszíneket sok méter magas, hordozható falakkal veszik körül, a készülő filmről pedig a lehető legkevesebbet árulják el. De a kémek így is bejutnak néha– például színészként.

Joel Edgerton játssza az egyik főszerepet, Ramszesz fáraó karakterét Ridley Scott új megaprodukciójában, a hazai mozikban december 11-én startoló Exodus: Istenek és királyok című bibliai fantasy-ban. A nagy Gatsby-ből és a Warrior– A végső menetből ismert színész nemrégiben jelentette be: következő forgatására mint rendező szeretne érkezni, és már a színészek szerződtetésénél tart.

„Az Exodus készítése idején már tudtam, hogy össze fog jönni a rendezői munkám. Nem nagyon beszéltem róla senkinek, de folyton a fejemben járt. És a film készítése közben végig ebből a szempontból figyeltem Ridley-t. Igyekeztem memorizálni, mit hogyan csinál, mikor határozott, mikor engedékeny, milyen döntéseket hoz. Még azt is megjegyeztem, hogy a stúdióban mikor kivel ebédel. Azt hiszem, kiváló rendezőiskolába jártam!”– nyilatkozta Joel.