Star Trek: A Mindenen túlon túl

Star Trek: A Mindenen túlon túl

News
Alig vagyunk túl az újraindított Star Trek-franchise harmadik részének bemutatóján, az alkotók rögtön a negyedik epizódot tervezik. Szép lassan körvonalazódnak a részletek, és látjuk, mi vár a szériára a Mindenen túlon túl: biztosan távolmaradó és biztosan visszatérő karakterről is tudunk.

J.J. Abrams producer úgy véli: az autóbalesetben tragikusan fiatalon elhunyt Anton Yelchin pótolhatatlan, így halálával az általa megformált Chekov is távozik a sorozatból.

„El sem tudom képzelni, hogy más színész játssza Chekov szerepét. Szerintem Anton ennél jobbat érdemel. Dolgozunk a karakter méltó búcsúztatásán, de még túl korai erről beszélni” – nyilatkozta Abrams.


Az alkotók ugyanakkor két Chris-t és két Kirk kapitányt ígérnek a következő részre. Ugyanis nem csak Chris Pine teszi tiszteletét újra a vásznon James T. Kirk kapitány szerepében, hanem a karakter apja, George is, akit legutóbb a 2009-es első részben láthattunk. A híres papát az akkor még szinte teljesen ismeretlen Chris Hemsworth játszotta; ő időközben Thor szerepében alaposan megnövelte rajongótáborát, tehát az egykori epizódszereplő most sztárként tér vissza a Star Trekbe. A Paramount stúdió közleménye szerint a negyedik részben az idővonalak úgy fogják keresztezni egymást, hogy a két Kirk - egyúttal a két sármos Chris - végre találkozhasson egymással.